Engels leren met betekenis bij Kids&Us

Dit is Arlet, ze is 10 jaar oud en volgt les bij Kids&Us sinds ze 4 jaar is.
arlette
Imagen niño 1-2 años

1 - 2 jaar

Babies!

De Kids&Us-methode maakt gebruik van het aangeboren vermogen van baby's om taal te ontcijferen en introduceert de Engelse taal in een omgeving die exclusief voor hen is ontworpen en het leerproces stimuleert.
Imagen niña 3-8 años

3 - 8 jaar

Kids!

We bereiken onze leerlingen met spelletjes, een onfeilbaar hulpmiddel om ze te laten experimenteren met de taal en om het Engels deel uit te laten maken van hun dagelijkse leven. Het educatieve aanbod van de Kids&Us-methode wordt aangevuld met een brede waaier aan activiteiten en diensten.
Imagen niña 9-12 años

9 - 12 jaar

Tweens!

Onze boeiende, dynamische lessen zitten boordevol activiteiten. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de leerlingen zich de structuren van de nieuwe taal steeds meer eigen maken en ze leren gebruiken met de leerkracht en de andere leerlingen in de klas.
Imagen niño 13-18 años

13 - 18 jaar

Teens!

Met dezelfde toewijding als bij de allerkleinsten begeleidt de Kids&Us-methode de oudere leerlingen tot ze meerderjarig zijn, in lijn met hun behoeften. We vergezellen de jonge tieners tot ze veranderen in zelfstandige jongeren die zich vol zelfvertrouwen uitdrukken in het Engels.

Hoe doen we dit?
Bij Kids&Us geven we betekenis aan de dingen

Op een betekenisvolle manier werken betekent consistent zijn met onszelf, dienovereenkomstig handelen, onze leerlingen en hun gezinnen centraal plaatsen, en met ons handelen bijdragen aan de bescherming van het milieu en onze planeet, waar nieuwe generaties zullen opgroeien.
kpi_icon_1
De leerlingen en hun gezinnen zijn onze bestaansreden.
kpi_icon_2
Een natuurlijke methode om Engels te leren die meegroeit met onze leerlingen.
kpi_icon_3
Engagement voor het milieu en onze planeet.

Contacteer ons voor meer informatie!