RGB_sobreCLAR (1)
MicrosoftTeams-image (15)

20 Years Creating New Ways of Learning

Passie, nieuwsgierigheid en zin om te leren vormen de perfecte combinatie om een droom waar te maken. Is het mogelijk om van een Engelse talenschool een grensoverschrijdende manier te maken om de wereld te begrijpen? Het antwoord is ja.

Een avontuur dat begon in 2003

20 jaar geleden creëerde Natàlia Perarnau een unieke methode die vandaag de dag meer dan 170.000 studenten over de hele wereld bereikt. Bekijk samen met ons hoe deze reis vol onvergetelijke ervaringen is verlopen. Ontdek ons verhaal. 

HubSpot Video

Een verhaal vol waarden

De jaren verstrijken, maar de essentie van Kids&Us blijft gelijk. Al 20 jaar lang werken we aan de topkwaliteit van de methode waarmee onze leerlingen betekenisvol leren. Dat alles was en is te danken aan een team van non-conformistische, gepassioneerde, transformerende en onbevreesde mensen die onze essentie en waarden vertegenwoordigen. 

HubSpot Video

20 jaar nieuwe leermethoden creëren

De jaarlijkse conventie van Kids&Us is ons evenement waar iedereen het meest naar uitkijkt, maar dit jaar hadden we veel meer te vieren Oprichters, franchisenemers, directeuren, academische coördinatoren en medewerkers van het Kids&Us-hoofdkantoor ontmoetten elkaar op een fantastische bijeenkomst om verder te schrijven aan een toekomst vol mogelijkheden en uitdagingen. 

HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video

Een nieuw merk, dezelfde essentie

Een jubileum vieren is het perfecte excuus voor een nieuwe look. We vernieuwen niet alleen ons imago, maar creëren ook een nieuwe wereld, een universum dat niet met woorden te beschrijven valt. Dit is het nieuwe gezicht van Kids&Us! 

HubSpot Video
HubSpot Video

Een toekomst om samen aan te schrijven

Onze eerste 20 jaar stonden in het teken van innovatie en een blik op de toekomst, en dat zal zo blijven. Wil je ons vergezellen op deze reis?